Home Uitleg Demo Aanmelden Inloggen Teampagina

Nieuws

Wat is nieuw!
Er zijn aanpassingen gedaan!
Lees meer....
Aanpassingen
Trainerslog heeft een paar uitbreidingen...
Lees meer....
Statistieken van deze clubs houdt men al bij:
Marvilde VV De Meern Melderslo Merefeldia
Online Babykamer Muursticker

Algemene voorwaarden

Naast het akkoord gaan met de disclaimer, getoond op de website van Trainerslog.nl, gaat de aanvrager van een account ook akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Op alle aankopen via internet is de Wet Kopen Op Afstand van toepassing. Bij eventuele onduidelijkheden heeft deze wet voorrang op de door Trainerslog.nl opgestelde Algemene voorwaarden.

Auteursrecht:
De klant is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de overgedragen bestand. Trainerslog.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van het bestand. Trainerslog.nl gaat ervan uit dat het auteursrecht ervan berust bij de klant. Voor eventuele gevolgen van onrechtmatig gebruik van beschermde data is uitsluitend de opdrachtgever aansprakelijk. Daarnaast dient de opdrachtgever zich bij de bestelling en of eventuele verspreiding van het gedrukte materiaal strikt te houden aan de wettelijke bepalingen van het desbetreffende land. 

Back-up:
Er wordt door Trainerslog.nl regelmatig back-ups gemaakt. Dataverlies door toedoen van gebruikers of derden zal door Trainerslog, waar mogelijk, worden hersteld. Trainerslog.nl is echter niet aansprakelijk voor dataverlies of beschadiging.

Verlengingsperiode:

Na het aflopen van het account kan de gebruiker het account verlengen. Mocht de verlening binnen een maand niet gerealiseerd zijn, dan heeft Trainerslog.nl het recht om de ingevoerde data en gekoppelde afbeeldingen te verwijderen. Dit om onnodige benutte schijfruimte op de server te voorkomen. 

Performance:

Trainerslog.nl probeert in afstemming met de hostingpartij de performance van de website optimaal te houden. Bij slechte performance zal gepoogd worden deze weer te optimaliseren. Slechte performance kan niet worden verhaald op Trainerslog.nl. Er worden geen betaalde bedragen geretourneerd na aanleiding van slechte performance.

Optimalisatie:

De website en applicatie van Trainerslog.nl is alleen geoptimaliseerd voor, en getest op, Internet Explorer 7.x. De website is goed zichtbaar in lagere versies van Internet Explorer. De website is niet geoptimaliseerd voor Firefox.

De beste resolutie om de website te bekijken is 1280x1024. De website zal in andere resoluties tevens goed zichtbaar zijn.

Trainerslog.nl is uitsluitend geoptimaliseerd voor de PC.