Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\domains\trainerslog.nl\wwwroot\verslag_tonen.php on line 188
Trainerslog.nl - wedstrijdverslag: MSV '19 - UVV
MSV '19
-
UVV


4-3-3
West I
Jeugd C1
1e
competitiewedstrijd
05-11-2016
0 - 2 (0 - 0)

30% - 70%

West I
Jeugd C1
1e
3-4-3

Team organisatie was goed

Vandaag de 9e competitie wedstrijd thuis tegen koploper UVV die makkelijk scoort gezien hun doelsaldo en daar hadden we de hele week op getraind en over gesproken. Fris en fruitig aan de start van de wedstrijd verschenen om resultaat te boeken tegen deze fysiek sterke tegenstander.

Tijd voor de wedstrijd:

We begonnen zoals afgesproken in de bespreking en UVV had hier duidelijk moeite mee want het eerste schot op doel volgde na 9 min spelen en we kropen langzaam uit onze schulp door in balbezit naar voren te voetballen en dat ging niet onaardig. Na 15 min spelen was UVV de baas op het veld maar wij stonden goed met de organisatie verdedigend gezien maar we waren erg onrustig als we de bal veroverde. Na lang balbezit van UVV volgde een afstand schot die niet helemaal goed verwerkt werd naar buiten toe en de rechter spits reageerde alert en schoot op de paal mede door goed verdedigend werk van Casper en Jos. Na 30 min spelen werd er keihard gewerkt door het hele team om geen goal tegen te krijgen en wat ik net al aangaf we bleven te onrustig zodra we de bal veroverde en direct de bal weer inleverde bij UVV. Min 32 kregen we een vrije trap tegen waar de bal precies voor een UVV speler viel maar Jos uitstekend reageerde en de 0-0 mee nam naar de rust in.

Rust:

Even mom van rust om bij te komen en het energie peil op orde te krijgen en hebben we met elkaar gesproken over de 1e helft en waar we nu op moeten letten als we de bal in ons bezit hebben want we werken er hard voor dan moeten we ook zuiniger erop zijn. En puntje was dat te lief in de duels waren en dat we daar slimmer mee om moesten gaan. Geen wissels.

2e helft:

1 min van de wedstrijd we begonnen fel en kregen een ingooi tegen en werden we verrast door een snelle ingooi en de organisatie stond even niet goed en de snelle linksbuiten gaf de bal voor en doordat de organisatie niet goed stond kon de spits de bal vrij intikken 0-1. Na 8 min spelen verliet Steve het veld en kwam Wessel in het veld. We verdiende een vrije trap die werd uit verdedigd door UVV maar Tim reageerde alert en schoot direct op het doel van UVV waar de keeper nog aan de bak moest want anders lag hij in het netje. UVV was ff slordig door ons toe doen en we verdiende wederom een vrije trap op 30 m van het doel en we hebben daar iemand voor die dat goed kan en Merlijn deed nu opnieuw maar de goede keeper plukte de bal uit de bovenhoek en ook in 2e instantie gaf hij niks weg. We kwamen wat beter in de wedstrijd en de passing werd ook ietsie beter maar het kan zeker beter. In de 17 min creëerde we een aanval waar lieten zien dat we voetballend zeker meer in huis hebben dan er tot dit mom uit kwam. De bal werd nu veroverd op het middenveld door Merlijn die de bal goed in speelde naar Wessel en hij op zijn beurt weer Merlijn vond en Nick goed in de loop in speelde en zijn voorzet goed werd binnen gekopt door Tim maar de keeper stond op de juiste plek, maar uitstekende aanval. Na 20 min in de 2e helft kwam Appie in het veld voor Tim. 22 min en verloren de bal op een knullige wijze en moesten daardoor een corner weggeven aan de tegenstander. En als deze dan ook nog op een schitterende manier in geschoten word ja dan is die 0-2 best zuur. Maar lieten we onze kopjes hangen nee maar we konden geen potten breken en we moeten gewoon accepteren dat UVV een maatje of 2 te groot was en letterlijk was dit zeker het geval. Als we wat meer geluk zouden hebben had er zekrr wel een doelpunt in kunnen zitten maar dan moet het ook is mee zitten.

As zaterdag treffen we thuis Brederodus uit Vianen en die speelde gelijk tegen VVIJ dus we weten dat we flink aan de bak moeten.


Gegenereerd met: Trainerslog.nl