Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\domains\trainerslog.nl\wwwroot\verslag_tonen.php on line 188
Trainerslog.nl - wedstrijdverslag: VVIJ - MSV '19
VVIJ
-
MSV '19

4-3-3
West I
Jeugd C1
1e
competitiewedstrijd
29-10-2016
4 - 2 (3 - 1)

60% - 40%

West I
Jeugd C1
1e
4-3-3

We maken progressie maar we weten

Vandaag wedstrijd nr 8 op het programma uit tegen het altijd lastige VVIJ. VVIJ had de week ervoor de Bilt met 0-3 van het matje geveegd en dat was toch een signaal dat we erg geconcentreerd en scherp moesten zijn. Waren we dit ook….

Tijd voor de wedstrijd:

Het fluit signaal klonk voor de start van de wedstrijd en VVIJ trok zich massaal terug op hun eigen helft. Ik had dit al voorspelt in de bespreking dat dit zou kunnen gebeuren. We begonnen weer ongeconcentreerd en slap en dit zal as di besproken worden voor de training hoe dit nou kan want we hebben de geen duel gewonnen in de begin fase achter de VVIJ spelers aan gesjokt en als we de bal in ons bezit kregen werd gelijk de bal weer ingeleverd bij VVIJ. In min 4 verloren we weer de bal en VVIJ probeerde via de snelle omschakeling ons te verassen. In min 5 was er van onze kant een veel belovende aanval maar Menno zijn voorzet werd door de keeper onderschepte en dan krijgen we een omschakeling mom waar we veel van kunnen leren. Want binnen 3 passes stond gelukkig Jos wel geconcentreerd op te letten want anders had hij in het netje gelegen. Maar in min 6 werd er balverlies geleden en daar was hij weer de omschakeling en stonden we daar positioneel goed te verdedigen 1-0? Min 9 waar nu wel de duel aan gaan en terecht een vrije trap verdiende Merlijn ontfermde zich over deze bal en trof de paal vanaf 25m wat hebben we daar toch een pech in de laatste weken waar we regelmatig het houtwerk treffen. Na deze vrije trap werden we een stuk feller in de duels maar in min 13 veroverde we goed de bal en Sem controleerde de bal goed en vond Tim die de bal verloor op een pijnlijke plek want na 2 passes lag hij weer in het netje 2-0. Pijnlijke les de 1e 13 min die we kregen door effectief kansen te benutten. Zo gezegd zo gedaan we moesten verder en Robin en Steven had ik van positie gewisseld om niet op snelheid bij elke aanval tegen goals te krijgen. Nick speelde goed Tim in die onder de grond gestopt werd en we kregen een vrije trap randje 16m Menno en Nick ontfermde zich over de vrije trap en Nick krulde de bal over de muur en er zat veel effect aan waardoor de keeper zich vergiste en de bal in het doel liet vallen 2-1 nu zat het ook een keer mee in standaard situatie. Min 18 kregen we een corner tegen en daar lieten we zien dat we heel goed kunnen voetballen via Nick die Menno vond en Merlijn stoomde op en kwam met Sem in 2:1 maar Sem werd afgevlagd voor buitenspel maar de aanval en vooral de uitvoering was prachtig. In min 21 kwamen we goed weg waar een bekeken schot van VVIJ op de lat dwarrelde en Jos goed reageerde om de bal weg te stompen. Min 27 waar de organisatie weer compleet verkeerd staat na een snelle omschakeling van VVIJ en ze met een gelukje de 3-1 scoorde maar ook hier een harde leer school. We gingen rusten met deze tussenstand.

Rust:

Tristan en ik liepen met elkaar naar de kleedkamer overleggend hoe we de 1e helft gingen bespreken. Want duidelijk was dat we wederom slap en ongeconcentreerd waren begonnen aan de wedstrijd en dat we daardoor achter de feiten aan liepen zeker de 1e 9 min. We deden het daarna zeker beter in de wedstrijd kwamen en dat we die lijn moesten doortrekken in de 2e helft. Teun gaf aan dat hij zich niet lekker voelde en Wessel nam zijn plek in.

2e helft:

Blijkbaar hadden we toch de juiste snaar geraakt bij de body's we begonnen veel scherper en de duels werden nu aangegaan en gewonnen. Zo gezegd en gedaan we kregen een vrije trap in min 5 en kon makkelijk verdedigd worden en via 2-3 spelers van VVIJ kon de aanvoerder richting Jos die de bal goed pareerde. Er werd op het hele veld keihard gewerkt maar VVIJ werd weer sterker en was beter en slimmer in balbezit. Appie kwam in het veld voor Menno na 8 min spelen na de rust.
We waren niet bij machten om kansen te creëren de 1e 15 min van de 2e helft. En in min 16 kwam Mathijs in het veld voor Casper die last had van zijn knie. In min 21 zagen wij weer een prachtige combinaties op het middenveld waar Merlijn een mooie solo uit zijn hoed toverde en werd neergelegd in de 16m en een penalty opleverde. Tim nam de bal prima 3-2 keeper kansloos.

Mooie opsteker voor de ploeg en bleven erin geloven om voor de 3-3 te gaan. VVIJ stond prima en gaven zeer weinig weg en konden wij er niet door heen komen. Min 30 waar Emil nog goed zijn duel won en de bal weg kopte viel de bal voor de voeten van een middenvelder van VVIJ en die schoot de bal van 30m in de rechter bovenhoek en deed Jos er alles aan om de bal nog te tegen te houden maar helaas 4-2.

VVIJ wint terecht daar is niks over te zeggen maar waarom beginnen wij nou zo aan de wedstrijd vragen wij ons af. Als we als team scherper en geconcentreerder starten weet ik zeker dat er een hele andere ruststand had geweest.

We nemen dit mee naar as zaterdag waar we thuis tegen koploper UVV aan gaan treden met een hele andere instelling en overtuiging om te willen winnen op het veld , want we moeten gaan geloven in eigen kunnen.


Gegenereerd met: Trainerslog.nl