Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\domains\trainerslog.nl\wwwroot\verslag_tonen.php on line 188
Trainerslog.nl - wedstrijdverslag: Eemboys - KVVA
Eemboys
-
KVVA


4-3-3
West I
Zaterdag 1
4e
competitiewedstrijd
22-09-2018
1 - 2 (1 - 1)

0% - 100%

S.van Schoonderwoerd
West I
Zaterdag 1
4e
4-3-3

Eemboys - KVVA 1-2

Als je verliest moet je altijd uitkijken dat je geen lulverhaal gaat schrijven en van een nederlaag een overwinning maakt.

Na 90 minuten stond er een 1-2 eindstand op het scorebord en daar zullen we het mee moeten doen. Terecht of onterecht is allemaal niet relevant!

Ik vind dat wij als team goed gespeeld hebben en verdient op een 1-0 voorsprong kwamen. Het was wachten op de 2-0 maar het was KVVA de 1-1 binnen schoot na een schitterende pass van de opkomende linksback.

Na rust had de keeper van KVVA alle geluk van de wereld toen hij twee keer de bal over zich heen via de onderkant van de lat weer het veld in zag stuiteren. Vijf minuten hierna kregen we weer een 100 procent kans maar ook deze bal ging er niet in.

KVVA moest terug en bleef loeren op een snelle counter via de balvaardige spits. En dat kansje kwam er ook en werd ook direct afgestraft.

Zure en pijnlijke nederlaag maar ook zorgelijk omdat Nick Stroombergen en Ethan vd Klok geblesseerd uit vielen. Dinsdag gaan we ons weer richten op de wedstrijd tegen 1 van de titelkandidaten, 't Gooi.

Verliezen is altijd zwaar ku...maar kan het team niets verwijten. We hebben na ons vermogen gespeeld met bij vlagen goed voetbal.

De beste man op het veld was de pas 18 jarige scheidsrechter, dat jochie gaat er wel komen! Voor de rest was het overigens een sportief duel.


Gegenereerd met: Trainerslog.nl