Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\domains\trainerslog.nl\wwwroot\verslag_tonen.php on line 188
Trainerslog.nl - wedstrijdverslag: Eemboys - De Posthoorn
Eemboys
-
De Posthoorn


4-4-2
West I
Zaterdag 1
4e
competitiewedstrijd
07-10-2017
4 - 1 (0 - 1)

0% - 100%

West I
Zaterdag 1
4e
4-4-2

Eemboys - De Posthoorn 4-1

De tegenstander vandaag was De Posthoorn uit Amersfoort getraind door de uiterst sympathieke Wim de Haas. De ploeg uit Amersfoort was met 0 punten afgereisd naar Baarn door twee nederlagen tegen FZO (6-2) en Patria (4-1). Hoe mooi de dag ook was begonnen, zo donker was het rond 14.35 uur! Want toen stond er al een 0-1 op het scorebord. Onbegrijpelijk maar waar! Ja, en dan geef je een club met twee nederlagen in zijn rugtas ineens weer moed! Zeker een tegenstander als De Posthoorn, die bekend staat om zijn inzet , collectief en duel kracht.

Eemboys had zeker 15 minuten nodig om deze klap te verweken maar kwam gaandeweg de 1ste helft wat meer voor de goal van De Posthoorn maar tot grote kansen kwam het niet omdat er heel veel balverlies was en de koppies wel heel snel naar beneden gingen.

De tweede helft stond er weer een ouderwets Eemboys, fel, strijd, inzet en bij vlagen mooie aanvallen. In de rust kwam spits Nick Stroombergen in de ploeg die door een blessure op de bank was begonnen. Hij had nog geen 10 minuten nodig om de bal al in het netje te schuiven na een afgemeten voorzet door Emre Ilbay. Vijf minuten daarna kwam hij een teenlengte tekort om die te herhalen. Door deze vroege goal in de tweede helft kwam er direct weer vertrouwen in het team en werd het één richting verkeer naar het doel van De Posthoorn. 8 minuten na de 1-1 lag ook al de 2-1 erin door een mooie goal van Emre Ilbay op aangeven van Niels Agterberg. Inmiddels was ook Djoey van Hoffe in de ploeg gekomen en die legde de bal klaar voor opnieuw Emre Ilbay. Emre schoot zijn 2e binnen en was dus bij alle drie de goals betrokken. Aanvoerder Patrick Staal kreeg loon naar werken en schoot van buiten de 16 meter een bal in het kruis en zo werd de wedstrijd met 4-1 afgesloten.

Samengevat: slechte eerste helft, prima herstel in 2e helft


Gegenereerd met: Trainerslog.nl