Home Uitleg Demo Aanmelden Inloggen Teampagina

Nieuws

Wat is nieuw!
Er zijn aanpassingen gedaan!
Lees meer....
Aanpassingen
Trainerslog heeft een paar uitbreidingen...
Lees meer....
Statistieken van deze clubs houdt men al bij:
Kesteren KHC Kickers Klundert
Online Babykamer Muursticker

Hoe werkt het?

Trainerslog.nl is een online applicatie om rapporten en overzichten te documenteren en communiceren. Door een simpele druk op de knop kan men het gewenste overzicht exporteren naar Word en Excel of mailen naar een door jou zelf samen te stellen mailinglijst. Tevens kan men ook direct printen. 

Hoe werkt het?

Trainerslog.nl werkt per seizoen. Door een seizoen aan te maken; club, team, regio, afdeling, etc; kan men per seizoen rapporten genereren. Als men een seizoen heeft aangemaakt kunnen de spelers, wedstrijden, stafleden, trainingen en competitiegegevens worden opgevoerd. Een speler en staflid kunnen worden voorzien van een afbeelding. Als men spelers heeft aangemaakt kan men wedstrijden opvoeren (beker, oefen, competitie, nacompetitie). Zo kan men ook per training bijhouden wie aanwezig of afwezig is en alle uitslagen (per periode) van de competitie registreren.

 

Voor een duidelijk overzicht van wat men kan invoeren zijn er op de demopagina voorbeeld exporten te bekijken. 

Hoe en wat rapporteren?

Binnen Trainerslog.nl zijn allemaal standaard rapporten en overzichten aangemaakt. Het exporteren van die gegevens kan op verschillende plekken. Zo heeft iedere pagina waaraan rapporten of overzichten zijn gekoppeld een snelmenu. Het snelmenu bestaat uit knoppen die duidelijk in beeld zijn en direct de gewenste actie uitvoeren. Daarnaast zijn er speciale rapportenpagina's die alle aanwezige rapporten voor elk gewenst onderdeel bevatten.

 

Hoe kan men de statistieken overzichten en rapporteren communiceren:

 Word: De gegevens worden automatisch opgemaakt in MS Word;
 Excel: De gegevens worden automatisch opgemaakt in MS Excel;
 Mail: Mail de rapporten naar een samen te stellen maillinglijst;
 Print: De gegevens direct in een nette opmaak printen;
 Banner: Integreer overzichten simpel op je (club)website;